Stories

Visuele verhalen met een missie

Ik maak beelden van onderwerpen die me raken in mijn omgeving.
Soms stuit ik op verhalen die meer aandacht verdienen en hier een podium krijgen.

Ozan Celebi

Ozan Celebi geeft saz les aan jonge kinderen in zijn cultuurhuisje aan de Donderbergweg. Naast dit intsrument probeert hij de kinderen ook respect en normen en waarden bij te brengen.

Lees verder »

Bois Pintandinhos

Bois Pintandinhos is a Brazilian folk theatrical tradition. The tale is told through the music, the costumes and drumming involving a bull, which dies and is brought back to life. Here is a sambagroup preparing for the carnival in Macae, in the area Aroeira. Macae is the national capital of the petrol industry in Brasil. In Macae are approx. 90 groups who show their skills during carnival

Lees verder »

Solar Festival

Het Solarfestival is weer van start gegaan. Sinds donderdag loopt de camping vol met festivalgangers. Het creatieve dancefestival is zaterdag en zondag open.

Lees verder »

Familiebanden

Morris en Hamid Lejavardi van garagebedrijf HessoCArs in Roermond. Een fotoreportage gemaakt tijdens de opnamen van een korte film-documentaire over deze familie.

Lees verder »
Serie: Tijdsbeelden

‘t Vrieswinkelke

Henk en Betsy van Daal hebben een kleine groothandel in Posterholt, ‘t Vrieswinkelke. NA 20 jaar stopt de winkel per 1 oktober en per 1 november de groothandel. Ze wonen en werken in hetzelfde huis.

Lees verder »
Serie: Tijdsbeelden

Jeuken technische automaterialen BV

De druk bereden Houtstraat in Pey (Echt-Susteren), vormt een belangrijke verkeersader van het smalste stukje Nederland. Hier runnen Frank en Eveline Jeuken sinds 1982 het familiebedrijf Jeuken dat voorziet in automaterialen en een werkplaats voor onderhoud en reparaties.

Lees verder »
Serie: Tijdsbeelden

Dierenspeciaalzaak Meijers

Margriet op het Veld runt in haar eentje Dierenspeciaalzaak Meijers aan de Roermondseweg in Posterholt. Dit doet zij al bijna 50 jaar.

Lees verder »
Serie: Tijdsbeelden

Wuts Doe-Het-Zelf

Ricks Wuts heeft het familiebedrijf in Doe-het-zelf aertikelen voortgezet in Swalmen en een van de laatste met zo’n zaak onder eigen naam.

Lees verder »

portfolio

Klant login

Heeft u login gegevens gekregen om voor u geselecteerde afbeeldingen te bekijken ? Vul deze dan hieronder in.

error: